promo.png
Aida Bona Fornax (Bára) Tisk

Fotky z návštěvy v září 2011:

zleva Axa, Bára, Elis a máma Arina:

Z Báry nakonec vyrostla nejmohutnější fenka celého vrhu, ve stáří jednoho roku váží 42 kg, měří 66 cm:

Báře bylo právě půl roku a dostali jsme nové zprávy a fotografie:

Ahoj,zdravíme z Hrdlíva.Bára chodí na cvičák do Pcher,na zkoušku to ještě není,ale snažíme se.Váží nyní 32kg,je to stejně stále skotačící slečna,která zaměstnává celou rodinu.Posíláme pár fotek.Ahojky Zdeňka a Milan.

vlevo Elis, vpravo Bára, stáří 3 měsíce:

Báru si budeme pamatovat jako vesele poskakující štěňátko, kdykoli ochotné ke hře s kýmkoli. Proto jsme rádi, že se dostala do rodiny s dětmi, bude chodit i na cvičák, kde se její temperament usměrní. Bydlí u Kladna, její sestřička Axa se dostala k příbuzným, takže se holky budou vídat.

Stáří 8 týdnů, 8,9 kg, první zprávy z nového domova :
Cesta obou štěňat proběhla v pohodě,s dvěma zastávkami.Po příjezdu a rodinné poradě jsme Ajdu přejmenovali na Báru.První noc byla až 10 minutové kňourání dobrá,při prvním ranním pohledu nevěděla kde je tak ranní vítaní nebylo takové jako dnes.Hned druhé ranní probuzení bylo vítaní radostné a skákání nemělo konce. Nejvíce se líbí pobyt venku,kde radostně skotačí ve sněhu.Záliba je také ale v místech kde je samotná hlína, o to méně čištění tlapek po příchodu.Socializace v rodině probíhá úspěšně,další poznatky rádi napíšem.

 

stáří 7 týdnů, 7,4 kg:

stáří 6 týdnů,  6,1 kg:

stáří 5 týdnů,  4,77 kg

stáří 4 týdny,  3,68 kg:

stáří 3 týdny,  2,48 kg:

stáří 2 týdny,  1,38 kg

stáří 7 dní,  0,815 kg

stáří 8 dní

Fenka, barva stužky: ORANŽOVÁ

Porodní hmotnost:                     370g